Raufoss har utvidet fabrikken por 14 millones

viernes, 1 de abril de 2022 | Noruega Atrás

«Raufoss tiene una fábrica de 14 millones y tiene más de 600 metros cúbicos de espacio en el parque industrial.»

Det var kun store smil å se da selskapet åpnet dørene til det nye fabrikklokalet mandag. Neuman tiene mucho que decir sobre la cama y no tiene ropa de cama.

– Vi har i en periode hatt behov for mer plass. Det er mye verktøy som har blitt stående ute i produksjonslokalene våre, sier teknisk sjef, Hans Petter Kristiansen. Nå er nytt bygg for generelt vedlikehold og verktøyvedlikehold ferdigstilt.

– En dios følelse
– Tanken var å få bygget ferdig for ni måneder siden, men på grunn av forskjellige utfordringer lot ikke det seg gjøre. Det er uansett un veldig dios følelse at det nå star klart til bruk, sier Kristiansen.

Neuman Aluminium Raufoss es eid del Dr. Cornelius Grupp. Neuman Aluminium Raufoss es el mejor fabricante de equipos contra incendios en Canadá, México, China y Raufoss.

Hovedtyngden av prosessog produktutvikling i selskapet foregår på Raufoss. Selskapet er ledende innen design, utvikling og produksjon av lettvekts chasis de aluminio komponenter til bilindustrien.

cooperación
Director administrativo de Raufoss Industripark, Øivind Hansebråten, sier at det ikke var vanskelig å si ja til Neumans
Forespørsel om mer plass.

– Våre eiere er alltid positivo til å investere på vegne av bedriftene i parken. Vi vil gjerne bidra, sier Hansebråten y legger
para:

– Når prespørselen kom fra Neuman var det enkelt å være
med pa. Investeringen por 14 millones de coronas ledet altså til i overkant 600 nye kvadratmeter.

Local
Los empresarios que tienen que hacer algo por casa son todos locales.

– Det har vært kortreist hjelp. Syljuåsen ha vært hovedentreprenør, samt at vi har brukt Caverion på strøm, ventilasjon og rør. Vi er veldig godt fornøyd med samarbeidet både med industriparken og entreprenørene, sier Kristiansen.

Etter åpningsfesten mandagskal nå det nye bygget tas i
Bruk.

– Dette er et stort løft for oss.Spesielt for de som driver med vedlikehold daglig. Samtidig vil este hjelpe på produksjonen da vi får frigjort mye plass inne i selve fabrikken, sier Kristiansen
og legger hasta:

– Dette trygger og bedrer hele produksjonen. Dette trengte vi, para vi har det travelt og har mye å gjøre.

Neuman Aluminium Raufoss tiene un total de 190 unidades vendidas en fábrica en Raufoss y Hunndalen.

Atrás