Raufoss har utvidet fabrikken pour 14 millions

Vendredi 1 avril 2022 | Norvège Retour

«Raufoss har utvidet fabrikken for 14 millioner og har nå over 600 kvadratmeter med større lokaler i industriparken.»

Det var kun store smil å se da selskapet åpnet dørene til det nye fabrikklokalet mandag. Neuman har lenge hatt ønske om bedre plass, og nå har bedriften fått nettopp det.

– Vi har i en periode hatt behov for mer plass. Det er mye verktøy som har blitt stående ute i produksjonslokalene våre, sier teknisk sjef, Hans Petter Kristiansen. Nå er nytt bygg pour generelt vedlikehold og verktøyvedlikehold ferdigstilt.

– En dieu følelse
– Tanken var å få bygget ferdig for ni måneder siden, men på grunn av forskjellige utfordringer lot ikke det seg gjøre. Det er uansett en veldig god følelse at det nå står klart til bruk, sier Kristiansen.

Neuman Aluminium Raufoss er eid av Dr. Cornelius Grupp. Neuman Aluminium Raufoss består av fire fabrikker plassert i Canada, Mexico, Kina og på Raufoss.

Hovedtyngden av prosessog produktutvikling i selskapet foregår på Raufoss. Selskapet er ledende innen design, utvikling og produksjon av lettvekts aluminium chassiskomponenter til bilindustrien.

coopération
Administrerende direktør i Raufoss Industripark, Øivind Hansebråten, sier at det ikke var vanskelig å si ja til Neumans
forespørsel om mer plass.

– Våre eiere er alltid positive til å investere på vegne av bedriftene i parken. Vi vil gjerne bidra, sier Hansebråten og legger
à:

– Når forespørselen kom fra Neuman var det enkelt å være
med pa. Investeringen på 14 millioner kroner ledet altså til i overkant 600 nye kvadratmeter.

Localité
Entreprenørene som har gjennomført byggingen er også lokale.

– Det har vært kortreist hjelp. Syljuåsen har vært hovedentreprenør, samt at vi har brukt Caverion på strøm, ventilasjon og rør. Vi er veldig godt fornøyd med samarbeidet både med industriparken og entreprenørene, sier Kristiansen.

Etter åpningsfesten mandagskal nå det nye bygget tas i
Bruk.

– Dette er et stort løft for oss.Spesielt for de som driver med vedlikehold daglig. Samtidig vil dette hjelpe på produksjonen da vi får frigjort mye plass inne i selve fabrikken, sier Kristiansen
og legger jusqu'à :

– Dette trygger og bedrer hele produksjonen. Dette trengte vi, pour vi har det travelt og har mye å gjøre.

Neuman Aluminium Raufoss a un total de 190 ans de fordelt på fabrikken på Raufoss og i Hunndalen.

Retour